15 september 2018 Open Atelier tijdens Uitfeest

15 september 2018 Open Atelier tijdens Uitfeest
10 juli 2018 Rob
Atelier muziekdoosjes

Open Ateliers tijdens opening culturele seizoen

Een perfect moment om het muziekdoosjes atelier te bezoeken! Het atelier bevind zich in de creatieve broedplaats ‘De Createur’ aan de Europalaan in Utrecht, op enkele minuten loopafstand bevinden zich o.a. de twee broedplaatsen ‘Vechtclub XL’ en ‘De Stadstuin’ die ook hun deuren zullen openen.

Het is mogelijk op deze dag om een muziekdoosje te kopen uit de voorraad of een doosje op maat te laten maken op bestelling.

Zaterdag 15 september 2018
De dag wordt om 13:00 uur officieel geopend op het Jaarbeursplein met What is the City but the People? een project van BAK, Basis voor Actuele Kunst in samenwerking met SPRING en Centraal Museum. Op het plein komt een grote catwalk waarop 150 Utrechters het zelfportret van de stad gaan vormen. Dit vormt tevens de officiële opening van het Jaarbeursplein. In zowel het centrum als in de wijken is er een uiteenlopend open huizen programma voor jong en oud waarbij de bezoeker kan genieten van diverse optredens of zelf kan meedoen.

Tijdens het Uitfeest zijn er meerdere creatieve hotspots te bezoeken waar van ‘s ochtends tot ’s avonds laat van alles te beleven is. Rotsoord, Vechtclub XL, De Stadstuin, De Createur, Kanaal30, Lou Oudenoord, RAUM en De Nijverheid presenteren elk een programma met (muziek)optredens, workshops, rondleidingen, pitches, exposities en lekker eten in festivalsfeer.

In het Cartesiusgebied kan publiek meevaren op een boot die een bezoek brengt aan de beelden Waterwerken en waarop meer vertelt wordt over het gebied. Op het Centraal Station gaat het Internationaal Literatuur Festival Utrecht van start met de voorleesmarathon van Anna Karenina gelezen door 1000 vrouwen.

Website van de Createur

!! Aangepaste levertijden in aug & sept 2018 !!

Meer info