Open Atelier 2 december!

Open Atelier 2 december!
31 oktober 2017 Rob
open atelier Utrecht

OPEN ATELIERS

VECHTCLUB XL – DE STADSTUIN – DE CREATEUR.

Op zaterdag 2 december zullen deze drie verzamelgebouwen aan de Europalaan in Utrecht, gelegen op steenworp afstand van elkaar, hun deuren openen voor publiek.

 

Bij De Createur stap je direct de grote houtwerkplaats binnen waar zich de verschillende ateliers/werkplaatsen bevinden van houtbewerkers, meubelmakers en ander gespuis, zoals ene Robin Wood die muziekdoosjes maakt van stadsbomen (kan ie daarvan leven? Ja dat kan hij!)

Kom gezellig langs tussen 12 en 18 uur. Er zullen ook hapjes en drankjes zijn!

Een uitgelezen kans om een muziekdoosje te kopen voor 5 december of kerst. Rob is aanwezig en zal zorgen dat er een ruime voorraad is van muziekdoosjes die zo gekocht kunnen worden. Als je graag iets wilt bestellen/op maat laten maken kan dat ook. Er is hout op voorraad van ruim 40 bomen. Als je het muziekdoosje voor kerst nodig hebt is dit de laatste dag dat je kunt bestellen!

Het is wel aanbevolen om vooraf goed rond te snuffelen in de webshop zodat je weet wat er mogelijk is. Ook zijn vrijwel alle melodieen online te beluisteren. (dit kan maar beperkt in de werkplaats)

Muziekdoosjes op maat die in de webshop zijn besteld uiterlijk 7 november kunnen ook afgehaald worden op 2 december. (laat bericht achter tijdens afrekenen: afhalen 2 december)

ZATERDAG 2 DECEMBER 2017

12-18 UUR

DE CREATEUR. O.A. EUROPALAAN 41

Tot dan!

Groet, Rob

!! Aangepaste levertijden in aug & sept 2018 !!

Meer info